Nos trasladamos

Our Products

More Products

El programa de gestió i tramitació de vehicles d'última generació tramita totes les gestions administratives i de documents en línia per estalviar temps, desplaçaments i paperassa. D'aquesta manera es pot conèixer en temps real l'estat en què es troba el tràmit, les gestions pendents per fer i les incidències.


Fem més fàcil la gestió de vehicles.
Estalvi de temps, tramitació i desplaçament.

A través de la APPLICACION 24x7 gestionem els expedients mitjançant formats: EXCEL i arxius format CSV (llenguatge universal per a la importació i exportació de dades), a fi que es puguin exportar dades des de les plataformes que manegen els departaments administratius-financers dels nostres clients.

A més inclou un arxiu digitalitzat de cadascun dels expedients, aquest arxiu té com a finalitat que els clients puguin mantenir en el núvol una còpia de la documentació resultant de cadascuna de les tramitacions.

Aquest nou aplicatiu és fàcil d'usar, des de qualsevol connexió a Internet. És segur, les dades sempre estan protegides. Usa programari lliure fàcilment adaptable a les necessitats dels clients.

  • La nostra especialització en el sector automoció ofereix una gestió exclusiva i de valor afegit per als clients.  • · Servei exclusiu.
  • · Fàcil d'usar.
  • · Navegació segura.
  • · Informació en temps real.